Antena 3 CNN Externe Klaus Iohannis, în drum spre Chişinău: "UE este alături de cetățenii din Republica Moldova"

Klaus Iohannis, în drum spre Chişinău: "UE este alături de cetățenii din Republica Moldova"

Este un moment oportun pentru a arăta că Republica Moldova nu este singură și UE este alături de cetățenii moldoveni în realizarea aspirațiilor lor europene îndreptățite, notează președintele Klaus Iohannis în drum spre summit-ului CPE 2023.

Klaus Iohannis, în drum spre Chişinău: "UE este alături de cetățenii din Republica Moldova"
Sursa foto: Twitter | Klaus Iohannis
de Alin Tarnovschi    |    01 Iun 2023   •   11:01

"De la București în Republica Moldova cu Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru o întâlnire importantă a familiei europene, unită în jurul valorilor sale. Este un moment oportun pentru a arăta că Republica Moldova nu este singură și UE este alături de cetățenii din Republica Moldova în realizarea aspirațiilor lor europene îndreptățite”, a transmis Iohannis pe Twitter.

Zeci de lideri europeni se reunesc joi, în Republica Moldova, la al doilea summit al Comunităţii Politice Europene - CPE 2023.

Citeşte şi: Summitul CPE 2023 de la Bulboaca | Volodimir Zelenski, întâmpinat de Maia Sandu la sosirea în Moldova | Iohannis şi Metsola, în acelaşi avion în drum spre Chişinău

AFP nota că organizarea acestui summit al Comunităţii Politice Europene (CPE) reprezintă o provocare logistică considerabilă pentru Republica Moldova, o fostă republică sovietică cu mai puţin de trei milioane de locuitori, extrem de fragilă din punct de vedere economic.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis Republica Moldova CPE 2023
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close