Antena 3 CNN Externe Legea care va schimba pentru totdeauna viaţa femeilor. Frumuseţea nu va mai fi percepută la fel

Legea care va schimba pentru totdeauna viaţa femeilor. Frumuseţea nu va mai fi percepută la fel

Legea care va schimba pentru totdeauna viaţa femeilor. Frumuseţea nu va mai fi percepută la fel
de O.P.    |    23 Mar 2012   •   06:03

Frumuseţea este ca un parfum de femeie. Însă tot ce credeam acum că este perfect ar putea să se schimbe radical. Asta după ce politicienii vor să dea o lege prin care să le interzică femeilor foarte slabe să mai participe la defilări de modă sau să apară în reclame.

Conform oficialilor evrei, noua lege vrea să schimbe percepţia oamenilor despre ce înseamnă a fi o femeie frumoasă. Modelele din Israel declară că nu sunt de acord cu noua lege.

Cu cât mai slabe, cu atât mai apreciate. Aceasta era regula de aur a fotomodelelor de pretutindeni. Şi evident, manechinele dictau la rândul lor moda printre tinere. Un exemplu negativ, spun acum autorităţile israeliene. Unul atât de periculos încât trebuie eliminat.

Pe scurt, toate modelele israeliene vor fi de acum înainte angajate numai pe baza unui act medical, eliberat de un doctor autorizat. În adeverinţă trebuie să se specifice clar că respectivul sau repectiva nu are o greutate sub limita normală.

Modelele israeliene nu par însă deloc încântate.

Israelul nu este însă prima ţară care ia măsuri împotriva modelelor extrem de slabe. Totul a pornit în 2006, după ce două fotomodele latino-americane au murit de anorexie. Italia şi India au reacţionat imediat şi nu au mai acceptat manechinele foarte slabe.





×
Subiecte în articol: anorexie frumusete moda modelling
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close