Antena 3 CNN Externe Marea Britanie. Deşi mai are doar două săptămâni de trăit, vedeta unui reality show s-a căsătorit

Marea Britanie. Deşi mai are doar două săptămâni de trăit, vedeta unui reality show s-a căsătorit

Marea Britanie. Deşi mai are doar două săptămâni de trăit, vedeta unui reality show s-a căsătorit
Sursa foto: Jade Goody
24 Feb 2009   •   09:54

A ţinut cu tot dinadinsul să se căsătorească cu iubirea vieţii ei şi a reuşit. Jade Goody, vedeta unui reality show din Marea Britanie, s-a căsătorit cu iubitul ei, cu toate că medicii i-au mai dat de trăit doar două săptămâni. Jade suferă de cancer în fază terminală şi a aflat despre suferinţa sa anul trecut. Drepturile de difuzare a imaginilor de la nunta au fost vândute unei televiziuni, iar banii vor merge într-un cont pentru cei doi băieţi ai vedetei.
Jade Goody, aflată în fază terminală în urma unui cancer, a impresionat o ţară întreagă prin determinarea cu care a vrut să învingă boala. A pierdut, însă, bătălia pentru că medicii îi mai dau doar două săptîmâni de viaţă. Asta nu a împiedicat-o să-şi împlinească ultimul vis. Acela de a deveni soţie.
Evenimentul a avut loc departe de privirile curioşilor, la un hotel de lux din estul Marii Britanii. Pentru că acuza dureri mari, Jade a fost înveselită de domnişoarele de onoare, cu câteva ore înainte de nuntă. Au purtat peruci în semn de solidaritate cu tragedia ei.
Mamă a doi băieţi, Jade a devenit faimoasă în Marea Britanie în urma unui reality show. Viaţa ei era perfectă până anul trecut în august când a fost diagnosticată cu cancer la colon. Din acel moment ea a apărut la toate emisiunile unde a fost invitată pentru a strânge bani pentru cei doi fii. Inclusiv drepturile de difuzare a nunţii sale au fost acordate televiziunii care a plătit cea mai mare sumă, tot din dorinţa lui Jade de a asigura viitorul copiilor ei.

Antena3

×
Subiecte în articol: casatorie
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close