Antena 3 CNN Externe Marea Britanie: Orgie de tipul ?Eyes Wide Shut?, la un castel din secolul 17

Marea Britanie: Orgie de tipul ?Eyes Wide Shut?, la un castel din secolul 17

Marea Britanie: Orgie de tipul ?Eyes Wide Shut?, la un castel din secolul 17
15 Iul 2009   •   18:09

De cele mai multe ori întâmplările reale sunt cu mult mai surprinzătoare decât cele dintr-un film, fapt evidenţiat de o ?petrecere? în genul celei din pelicula Eyes Wide Shut, organizată la un castel din secolul 17 din Marea Britanie. Potrivit thesun.co.uk, o companie a plătit 9.000 de lire sterline pentru închirierea proprietăţii Halswell House din Goathurst în vederea organizării unei orgii la care au participat 350 de swingeri.

Femeile au purtat corsete şi jartiere, iar toţi cei prezenţi au avut feţele acoperite de măşti. Cuplurile ?făceau sex pe balustrade, la lumina candelabrelor, în castelul cu 17 dormitoare?, a precizat proprietarul acestuia, Grahame Bond.

El a declarat pentru publicaţia britanică că a fost dezgustat de ceea ce a văzut mai ales că majoritatea invitaţilor ce au luat parte la orgie erau persoane importante. Potrivit acestuia, aleea din faţa castelului a fost aproape blocată de maşini scumpe, precum Aston Martin, Porsche şi BMW. La miezul nopţii, unul dintre organizatori a spus: ?Momentul aşteptat a sosit?.

Potrivit lui Grahame Bond, ?în câteva minute toţi cei prezenţi au început să se sărute şi la scurtă vreme să facă sex. Era ca şi cum cineva ar fi apăsat pe un buton?. ?Mi-am dat seama că era o petrecere a swingeri-lor. Peste tot erau cupluri care făceau sex. Am fost foarte îngrijorat pentru personalul meu şi le-am dat voie să plece dacă doreau. Doi dintre ei, în vârstă de 19 ani, chiar au plecat?.

?L-am întrebat pe unul dintre swingeri într-o doară: presupun că sunteţi un judecător de la Curtea Supremă. El a replicat: nu eşti departe de adevăr?. Proprietarul spune că a chemat poliţia însă aceasta nu a avut ce face deoarece ?nu se întâmpla nimic ilegal?.

Secvenţă din filmul lui Stanley Kubrick, Eyes Wide Shut


Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close