Antena 3 CNN Externe Mesajul șocant al unui pediatru australian care s-a alăturat ISIS: „Noi iubim moartea mai mult decât iubiți voi viața!”

Mesajul șocant al unui pediatru australian care s-a alăturat ISIS: „Noi iubim moartea mai mult decât iubiți voi viața!”

Mesajul șocant al unui pediatru australian care s-a alăturat ISIS: „Noi iubim moartea mai mult decât iubiți voi viața!”
Sursa foto: Foto captura YouTube
05 Iul 2017   •   19:54

Un pediatru care a părăsit Australia, în 2015, pentru a se alătura ISIS, a reapărut într-un nou videoclip propagandistic în care îi îndeamnă pe musulmanii din Occident să se alăture grupului terorist.

Tareq Kamleh - numit "Dr Jihad" - apare astfel după mai mult de doi ani de absență. Sub numele de Abu Yousef al-Australi, medicul pare a fi palid, cu cearcăne și cu o barbă lungă și încurcată, scrie Daily Mail.

În clip, el este văzut tratând un copil într-un spital, înainte de a vorbi la camera și cerându-le musulmanilor din Vest să călătorească în Siria pentru a se alătura califatului.

"Ne confruntăm cu nenumărate cazuri în care copiii au fost arși în bombardamentele lansate de americani. (...) Voi trăiți în tările care ne trimit rachete. Locuiți în țările care îi ucid pe musulmani aici și voi încă le plătiți impozite. Nu aveți onoare. Nu aveți respect de sine. Nu aveți nici o iubire pentru musulmanii de altădată”, spune acesta în video.

„Noi iubim moartea mai mult decât iubiți voi viața!”, mai spune el. 


 

×
Subiecte în articol: ISIS Australia statul islamic
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close