Antena 3 CNN Externe Mire și mireasă, arși de vii în urma unui incendiu izbucnit în timpul nunții. Peste 100 de oameni au murit și 150 sunt răniți, în Irak

Mire și mireasă, arși de vii în urma unui incendiu izbucnit în timpul nunții. Peste 100 de oameni au murit și 150 sunt răniți, în Irak

Doi tineri au fost arși de vii în ziua nunții lor, după ce sala în care avea loc petrecerea a fost cuprinsă de flăcări. Peste 100 de persoane au murit și 150 au fost rănite în urma incendiului.

Mire și mireasă, arși de vii în urma unui incendiu izbucnit în timpul nunții. Peste 100 de oameni au murit și 150 sunt răniți, în Irak
Sursa foto: @rjadi28 | Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2023   •   08:49

Peste 100 de persoane au murit și 150 au fost rănite într-un incendiu izbucnit la o petrecere de nuntă, în Irak.

Incendiul a afectat o sală de evenimente, după ce au fost aprinse focuri de artificii în timpul petrecerii, a anunțat apărarea civilă locală, potrivit presei de stat.

"Cei care au reușit, au ieșit, iar cei care nu au reușit, au rămas blocați”, a declarat un tânăr de 34 de ani, care a reușit să scape.

Din păcate, printre cei care și-au pierdut viața se numără și cei doi miri, scrie presa locală.

Citește și: Mireasă criticată după ce a impus reguli stricte invitaților. Domnișoarele de onoare, obligate să țină o dietă strictă

Imaginile surprinse în momentul în care sala este cuprinsă de flăcări sunt greu de privit și au un puternic impact emoțional.

Ambulanțe și echipaje medicale au fost trimise la fața locului de către autoritățile federale irakiene și de către regiunea semi-autonomă Kurdistan din Irak, potrivit declarațiilor oficiale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Informațiile preliminare au indicat că imobilul a fost construit din materiale de construcție extrem de inflamabile, ceea ce a contribuit la prăbușirea sa rapidă, a transmis presa de stat, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: incendiu nunta mire mireasa morti Irak
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close