Antena 3 CNN Externe Mişcarea neofascistă Forza Nuova. Protest simultan în 100 de oraşe italiene faţă de imigraţia ilegală

Mişcarea neofascistă Forza Nuova. Protest simultan în 100 de oraşe italiene faţă de imigraţia ilegală

Mişcarea neofascistă Forza Nuova. Protest simultan în 100 de oraşe italiene faţă de imigraţia ilegală
Sursa foto: Miscarea neofascista Forza Nuova
21 Feb 2009   •   10:46

Mişcarea neofascistă Forza Nuova organizează sâmbătă, în 100 de oraşe italiene, mitinguri împotriva ?violenţei asupra femeilor, săvârşite de străini şi de rromi?. ?Dacă autorităţile nu sunt în măsură să ne garanteze siguranţa sau, mai grav, nu vor s-o facă, fiecare dintre noi va socoti că are dreptul să se ridice în apărarea copiilor şi soţiei sale", afirmă manifestul difuzat de Forza Nuova.
Într-o notă de subsol a comunicatului transmis de gruparea italiană se afirmă că ?imigraţia este un fenomen care afectează negativ şi ameninţă în special cele mai vulnerabile categorii de populaţie, săracii, copiii şi femeile. Mişcarea cere, de asemenea, suspendarea pe termen nedefinit a Tratatului de la Schengen, în ceea ce priveşte România, din cauza ?invaziei de români? în Italia. Protestatarii vor solicita deportarea tuturor imigranţilor ilegali şi a cetăţenilor străini care se fac vinovaţi de crime şi infracţiuni în Italia sau în ţara de domiciliu.
Mitingul de la Roma este programat la ora 19.00, ora României.
Antena3.ro

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close