Antena 3 CNN Externe Momentul în care un bărbat din Rusia este ucis de un copac în timpul unei furtuni

Momentul în care un bărbat din Rusia este ucis de un copac în timpul unei furtuni

Au fost clipe de groază pe o stradă din Moscova, acolo unde un bărbat a fost ucis de un copac în timpul unei furtuni. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Momentul în care un bărbat din Rusia este ucis de un copac în timpul unei furtuni
Sursa foto: Captură video
de Claudia Popovici    |    12 Iul 2022   •   20:01

Incidentul a avut loc pe 10 iulie pe Bulevardul Ucrainei din Moscova. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată un bărbat stând la câțiva metri de copac, uitându-se liniştit pe telefon.

La un moment dat. în timpul unei rafale de vânt puternice copacul este smuls din rădăcini şi se prăbușește peste bărbat.

"În seara zilei de 10 iulie, un copac a căzut peste un bărbat pe Bulevardul Ucrainei. A murit pe loc”, a declarat procuratura din Moscova, citată de presa locală. 

Alte zece persoane au fost rănite din cauza furtunii din capitala Rusiei și au fost transportate la spitalele din Moscova, a mai precizat primarul Moscovei, Serghei Sobianin.

Furtuna a făcut prăpăd luni în Moscova şi a venit după o zi caniculară.  Temperaturile din capitala Rusiei au atins aproape 35 de grade Celsius, un record pentru ultimii 120 de ani.

×
Subiecte în articol: Rusia Moscova barbat copac
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close