Antena 3 CNN Externe Momentul terifiant în care un terorist strigă „Allahu Akbar” și atacă un cuplu nevinovat într-o gară. I-a înjunghiat cu cuțitul de zeci de ori

Momentul terifiant în care un terorist strigă „Allahu Akbar” și atacă un cuplu nevinovat într-o gară. I-a înjunghiat cu cuțitul de zeci de ori

Momentul terifiant în care un terorist strigă „Allahu Akbar” și atacă un cuplu nevinovat într-o gară. I-a înjunghiat cu cuțitul de zeci de ori
Sursa foto: foto- Pexels
de Claudia Simion    |    26 Noi 2019   •   21:41

O filmare șocantă a apărut în spațiul public, în care un terorist strigă „Allahu Akbar”, iar apoi atată în mod brutal un cuplu, chiar de Anul Nou. 

Incidentul dramatic s-a petrecut în iarna anului trecut. Mahdi Mohamud, de 26 de ani, i-a atacat pe Anna Charlton și James Knox, în timp ce se aflau în fața unei stații de tren din Manchester. 

Teroristul avea asupra lui un cuțit și l-a înjunghiat în mod repetat în spate, umeri și cap și tânărul Knox. Apoi, și-a îndreptat atenția spre femeie și a trântit-o pe jos. 

Bărbatul a recunoscut trei acuzații de tentativă de omor, conform TheSun

La vremea respectivă, pasagerii îngroziți au început să alerge prin toate părțile pentru a nu deveni și ei victime ale atacatorului. 

James Knox a suferit 13 răni grave făcute cu cuțitul, inclusiv o fractură la nivelul craniului, iar plămânul drept al soției sale a fost perforat și a suferit o rană la frunte care a ajuns până la os. 

Martorii l-au descris pe atacator ca fiind ca un "animal", care era "fixat" pe 
înjunghiere și tăiere. 

×
Subiecte în articol: anul nou filmare Manchester
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close