Antena 3 CNN Externe Monolit metalic misterios, găsit pe vârful unui deal din Țara Galilor: "Semăna cu un fel de OZN" | Este similar celor apăruți în 2020, inclusiv în România

Monolit metalic misterios, găsit pe vârful unui deal din Țara Galilor: "Semăna cu un fel de OZN" | Este similar celor apăruți în 2020, inclusiv în România

Un constructor local a dat peste un obiect neobișnuit, lucios, din metal argintiu, în timp ce se afla pe vârful dealului Hay Bluff din regiunea Powys, în Țara Galilor.

Monolit metalic misterios, găsit pe vârful unui deal din Țara Galilor: "Semăna cu un fel de OZN" | Este similar celor apăruți în 2020, inclusiv în România
Sursa foto: Craig Muir via PA Media
de Mia Lungu    |    13 Mar 2024   •   09:10

Craig Muir, locuitor al orașului Hay-on-Wye din apropiere, a declarat pentru PA Media: "Când l-am văzut prima dată, am fost destul de uluit, pentru că semăna cu un fel de OZN. Părea a fi dintr-un metal foarte fin, aproape ca un oțel chirurgical. Structura metalică avea aproape 3 metri lungime și părea perfect nivelată și stabilă, în ciuda vântului puternic.", relatează The Guardian.

Descoperirea vine pe fondul apariției unor monoliți similari, în întreaga lume, începând din 2020, în SUA, Marea Britanie, Canada, Polonia, Belgia, Turcia și chiar și în România. Aceste evenimente anterioare au declanșat speculații din partea teoriilor conspirației cu privire la posibila origine extraterestră a structurilor.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu monoliții găsiți în mai multe țări, printre care și România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Având în vedere că accesul cu mașina pe vârful dealului Hay Bluff este imposibil, Muir sugerează că monumentul ar fi putut fi adus fie de un grup de oameni, fie de un elicopter.

"Nu pare a fi fost aruncat acolo, ci a fost amplasat cu grijă în pământ", a spus el pentru PA Media. "Cu toate acestea, nu erau urme evidente în jurul lui și te-ai aștepta să fie destul de multă deranjare în jur, ceea ce nu era cazul."

Un monument similar a fost găsit pe plaja Compton din Insula Wight, în Marea Britanie, acum patru ani și avea aproximativ aceeași înălțime de 3 metri.

Primul monolit raportat a fost observat inițial de oficiali pentru fauna sălbatică din deșertul Utah, în SUA, în timp ce monitorizau o populație de oi cu coarne mari dintr- un elicopter. Structura de 3-3.5 metri a fost descoperită pe sol, într-un golf din rocă roșie, și a fost ulterior eliminată de Biroul de Gestionare a Terenurilor din Utah.

Un colectiv anonim numit The Most Famous Artist a revendicat structurile din SUA în 2020.

×
Subiecte în articol: ozn monolit deal tara galilor
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close