Antena 3 CNN Externe Un nou monolit a apărut în Columbia. El este considerat "monolitul suprem” care i-ar putea activa şi pe ceilalţi

Un nou monolit a apărut în Columbia. El este considerat "monolitul suprem” care i-ar putea activa şi pe ceilalţi

Spre deosebire de ceilalţi monoliţi acesta este auriu şi este considerat a fi cel care i-ar putea activa şi pe cei din Insula Wight, California, Pennsylvania, New Mexico, Joshua Tree, România și Olanda.

Un nou monolit a apărut în Columbia. El este considerat "monolitul suprem” care i-ar putea activa şi pe ceilalţi
de Claudia Popovici    |    09 Dec 2020   •   20:15

"Monolitul suprem” a fost descoperit de oficialii din Chia, Cundinamarca, chiar în mijlocul Columbiei. 

După ce primul monolit misterios a apărut în deșert, în statul american Utah, la sfârșitul lunii noiembrie, alții au apărut în curând în California, România și Insula Wight.

Cele patru monolite erau toate de culoare metalică și argintie, cu toate acestea a cincea structură care a apărut în Columbia este aurie.

Pozele cu monolitul auriu au devenit în scurt timp virale pe reţelele de socializare, punând la grea încercare imaginaţia tuturor celor care încearcă să desluşească motivul acestor apariţii misterioase.

Originea monolitului de aur din Columbia a descumpănit localnicii, mulți speculând că ar fi fost plasat acolo de extratereștri.

Ei cred că acest monolit este "cel care le controlează pe toate. A fost găsit stând în plin câmp, fără ca nimeni să știe cum a ajuns acolo”.

Autoritățile nu au comentat încă apariţia misterioasă a structurii aurii, mai ales că, în unele zone acestea au fost demontate sau au dispărut la câteva zile după ce au fost descoperite.

Cea mai plauzibilă explicație, spun unii internauţi ar fi că, aceste structuri ar face parte dintr-un proiect artistic inedit.

După prima apariţie a monolitului din Utah,  o comunitate numită "Cel mai faimos artist” fondată de artistul american Matty Mo și-a pretins de atunci creditul.


Se pare că grupul vinde trei monolite de dimensiuni mari, similare celor găsite în diferite părți ale lumii, la un preț de 45.000 USD fiecare.

Când Mo a fost întrebat dacă grupul își asumă responsabilitatea şi pentru monolitul descoperit în Insula Wight, el a răspuns: "Monolitul este în afara controlului meu în acest moment"

Citeşte şi: Un nou monolit a fost descoperit! De această dată, pe un vârf muntos din California

Citeşte şi: Înca un monolit misterios a fost descoperit! Obiectul metalic a fost găsit într-o rezervație naturală din nordul Olandei

Citeşte şi: Incredibil! Ce se ascundea în interiorul monolitului din Utah. De ce a fost demontat

 

×
Subiecte în articol: monolit Columbia auriu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close