Antena 3 CNN Actualitate Înca un monolit misterios a fost descoperit! Obiectul metalic a fost găsit într-o rezervație naturală din nordul Olandei

Înca un monolit misterios a fost descoperit! Obiectul metalic a fost găsit într-o rezervație naturală din nordul Olandei

Un nou monolit metalic a fost găsit, duminică, de un grup de excursionişti, într-o rezervaţie naturală din provincia Frizia, în nordul Olandei. Acesta este asemănător cu cei descoperiţi în ultimele săptămâni în Statele Unite şi România. Nici de această dată nu se cunoaște originea obiectului misterios sau motivul pentru care a fost instalat.

Înca un monolit misterios a fost descoperit! Obiectul metalic a fost găsit într-o rezervație naturală din nordul Olandei
Sursa foto: Twitter/ atownreporter
de Mia Lungu    |    07 Dec 2020   •   19:05

După ce, în ultima lună, 3 monoliți metalici au fost descoperiți - doi în SUA și unul în Romania - un al patrulea obiect de acest fel a fost găsit în Olanda. Nu se ştie cine a instalat coloana metalică sau de cât timp se afla acolo şi, potrivit informaţiilor furnizate de presa locală, nu s-au găsit urme de paşi în apropierea stâlpului.

Spre deosebire de monoliţii localizaţi în celalalte tari, materialul din care este fabricat cel găsit în Olanda nu este gri lucios, ci mat.

Institutiile mass-media locale speculează că ar fi vorba despre o stratagemă publicitară pentru Anul Nou.

Săptămâna trecută, un monolit metalic a fost descoperit pe un vârf muntos din California

Un al treilea monolit a fost descoperit în America, pe un vârf muntos din California în micuțul oraș Atascadero. Localnicii au observat monolitul pe vârful muntelui Pine din zonă.

Neobișnuitele construcții au apărut și au dispărut extrem de misterios, iar autoritățile încearcă să găsească explicații, însă nimeni nu a reușit să afle motivul real pentru aceste apariții incredibile. Monolitul apărut în California seamăna izbitor cu cel apărut la Piatra Neamț, cu o săptămână în urmă.

Monolit misterios, descoperit pe un deal în România. Obiectul, identic cu cel găsit într-un deșert din America

Primul monolit metalic a fost descoperit la mijlocul lunii noiembrie de un elicopter în deșertul american din Utah, de niște lucrători de la o agenție pentru siguranța publică. Acesta fost îndepărtat la sfârşitul aceleiaşi săptămâni, potrivit presei locale, de către un grup de activişti de mediu, având în vedere că sute de oameni au venit în acele zile pentru a vedea structura metalică. 

Un al doilea monolit cu bază triunghiulară a fost găsit la sfârşitul lunii noiembrie pe dealul Bâtca Doamnei din judeţul Neamţ, însă a dispărut ulterior, fără să se ştie cine l-a luat.

Structura obiectului misterios găsit în România avea o înălţime de aproape patru metri

'Structura din metal avea o înălțime de aproximativ patru metri, era confecționată dintr-un metal lucios, avea secțiune triunghiulară, iar una dintre fețe este îndreptată spre Muntele Ceahlău, muntele sfânt al românilor după cum mai este cunoscut. Pe ea se puteau observa gravate nişte spirale.

 

×
Subiecte în articol: monolit Olanda
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close