Antena 3 Externe Nepoata lui Che Guevara, imaginea seminudă a revoluţiei vegetariene (FOTO)

Nepoata lui Che Guevara, imaginea seminudă a revoluţiei vegetariene (FOTO)

19 Iun 2009   •   14:37
Nepoata lui Che Guevara, imaginea seminudă a revoluţiei vegetariene (FOTO)

Nepoata lui Ernesto ?Che? Guevara, liderul revoluţionar din Cuba, este în centrul unei campanii pentru revoluţia vegetariană. Lydia Guevara a pozat seminud pentru o campanie PETA care spune privitorilor ?să adere la revoluţia vegetariană?, a explicat Michael McGraw, purtătorul de cuvânt a PETA.

Campania de print este aşteptată să debuteze în octombrie în reviste. ?Întâi va fi lansată în Argentina, unde Che Guevara s-a născut, apoi la nivel internaţional?, a mai spus McGraw.PETA a luat legătura cu tânăra de 24 de ani recent, după ce a aflat că este vegetariană. Reclama este prima campanie a PETA care promovează vegetarianismul în America de Sud. ?Cea mai bună modalitate de a salva animalele este să nu le mâncăm?.În reclamă, Lydia Guevara poartă pantaloni de camuflaj, o beretă roşie şi banduliere ?încărcate? cu morcovi. ?Exprimă cât se poate de bine mesajul reclamei, care este ? Alăturaţi-vă revoluţiei vegetariene-. Este şi un fel de tribut către bunicul ei?, a mai declarat McGraw.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close