Antena 3 CNN Externe Noi probleme pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie. Decizia luată de un tribunal francez

Noi probleme pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie. Decizia luată de un tribunal francez

Noi probleme pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie. Decizia luată de un tribunal francez
18 Aug 2017   •   14:41

Un tribunal francez a condamnat în luna aprilie compania care administrează domeniul deţinut de actorii americani Brad Pitt şi Angelina Jolie în sudul Franţei să plătească peste o jumătate de milion de euro unei artiste franceze care a lucrat acolo.

Curtea de Apel din Paris a emis la 19 aprilie o hotărâre în care îi dă câştig de cauză reclamantei Odile Soudant, artist specializat în instalaţii de iluminat, într-un litigiu cu societatea ''Château Miraval''.

Acesta este şi numele vastei proprietăţi din Var dobândite în 2008 de cuplul american, aflat acum în proces de divorţ.

Justiţia franceză a condamnat această societate să plătească aproape 450.000 de euro (facturi neplătite, datorii şi prejudicii aduse imaginii şi reputaţiei) administratorului judiciar al companiei Lumieres Studio, creată de Odile Soudant, aflată astăzi în faliment.

Societatea Chateau Miraval a fost, de asemenea, somată să plătească plasticienei înseşi puţin peste 8.000 de euro reprezentând onorarii, precum şi 60.000 de euro prejudicii aduse imaginii şi reputaţiei sale. Cu încă 50.000 de euro costuri juridice, factura totală depăşeşte 500.000 de euro.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brad Pitt Angelina Jolie decizie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close