Antena 3 CNN Externe Premierul din Noua Zeelandă, întrerupt în timpul unui live pe Facebook despre pandemia de COVID: "Am crezut că e un moment bun"

Premierul din Noua Zeelandă, întrerupt în timpul unui live pe Facebook despre pandemia de COVID: "Am crezut că e un moment bun"

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern s-a confruntat cu o situație neanticipată exact când se pregătea să anunțe o relaxare a restricțiilor pandemice.

Premierul din Noua Zeelandă, întrerupt în timpul unui live pe Facebook despre pandemia de COVID: "Am crezut că e un moment bun"
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2021   •   13:42

Arden susținea un live pe Facebook.

"Încă sunt restricții sanitare în vigoare, dar veți vedea o mai mare certitudine pentru mediul de afaceri...", spunea ea, în momentul în care s-a făcut auzită o voce: "Mama?".

Neve, fiica de trei ani a Jacindei Ardern, n-a ținut cont de agenta publică a premierului și a reclamat atenția maternă.

"Trebuia să fii în pat, draga mea",  a spus șefa guvernului neozeelandez, fără a întrerupe transmisa.

"Nu", a replicat fetița.

"Este ora de somn, scumpa mea, întoarce-te în pat. Voi veni la tine într-o secundă. Ok, îmi pare rău", a spus șefa guvernului neozeelandez, cu un zâmbet stingher, către auditoriul nevăzut.

Ea a continuat apoi să se adreseze fetiței:" Bunica te va duce înapoi în pat. Mulțumesc, bunico".

Apoi a revenit la afacerile de stat.

"Mi-am spus că este un moment bun pentru a face un live pe Facebook. Mai are cineva copii care fug de trei sau patru ori după ora lor de culcare? Din fericire, mama mea este aici, deci ea poate să ajute", a continuat ea.

"Ok, unde rămăsesem?", a încercat ea apoi să continue. Însă vocea fetiței s-a făcut din nou auzită.

AFP notează că, până la urmă, Ardern a fost nevoită să se ducă să-și culce fiica.

Nu este prima dată când Neve este vedetă fără să știe.

În 2018, Jacinda Ardern a devenit cea de-a doua femeie-premier din lume, după pakistaneza Benazir Bhutto, care a născut în exercițiul mandatului său.

Ea a adus-o pe lume pe micuța Neve la Adunarea Generală ONU de la New York.

Surse: Agerpres, Al Jazeera

×
Subiecte în articol: Jacinda Ardern live COVID-19 Neve
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close