Antena 3 CNN Externe O adolescentă din Marea Britanie a dispărut cu un bărbat de 50 de ani, cunoscut pe chat

O adolescentă din Marea Britanie a dispărut cu un bărbat de 50 de ani, cunoscut pe chat

O adolescentă din Marea Britanie a dispărut cu un bărbat de 50 de ani, cunoscut pe chat
Sursa foto: Adolescenta disprauta
18 Ian 2009   •   11:18

Căutări înfrigurate în Marea Britanie, unde o adolescentă de 15 ani a dispărut cu un bărbat de 50, pe care l-a cunoscut pe chat. Fata a fost văzută ultima oară miercuri şi nu a lăsat nici un mesaj prin care să anunţe că vrea să plece de acasă. Părinţii şi autorităţile se gândesc acum la tot ce poate fi mai rău, mai ales că tânăra împreună cu bărbatul au fost ultima oară reperaţi într-o localitate de frontieră.
Laura Stainforth, de 15 ani, apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere alături de bărbatul de 50 de ani, într-o staţie de tren, înainte să plece către Dover, acolo unde li s-a pierdut urma. Poliţiştii din toată Marea Britanie sunt acum pe urmele celor doi.
?Am stabilit că Laura este cu Robert Andrew Williams, cunoscut şi ca Dave sau David Ingrams, despre care ştim că are legături în Nordul Angliei şi în Scoţia. Au fost reperaţi ultima oară în Dover, aşa că ancheta se întinde pe tot teritoriul ţării?, a declarat inspectorul de poliţie Sharon Fielding.
Fata de 15 ani l-a cunoscut pe Williams pe internet şi nu e clar cum a evoluat relaţia lor. Cert este că imaginile o arată pe fată, stând de bunăvoie în compania bărbatului. Familia şi autorităţile iau în calcul acum cele mai negre scenarii.
?Nu avem informaţii despre cazierul lui judiciar, dar numai faptul că este cu o fată de 15 ani şi jumătate în vreme ce el are 50 de ani mă îngrijorează mult şi o rog pe Laura să ia legătura cu familia şi cu poliţia ca să ne asigurăm că e teafără. Ţinem legătura cu poliţiştii din Kent, din Northumbria şi din Scoţia şi, de asemenea, cu birourile Interpol, în eventualitatea că ei au părăsit ţara?, a explicat inspectorul Fielding.
Poliţia a confiscat computerul Laurei pentru a afla mai multe informaţii despre relaţia ei cu bărbatul de 50 de ani. Fotografiile lor au fost distribuite tuturor poliţiştilor din regatul unit, iar familia face apeluri disperate pe internet către fată să se întoarcă acasă.
Antena 3

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close