Antena 3 CNN Externe O americancă şi-a ucis fiul, l-a resuscitat, apoi l-a ucis din nou

O americancă şi-a ucis fiul, l-a resuscitat, apoi l-a ucis din nou

O americancă şi-a ucis fiul, l-a resuscitat, apoi l-a ucis din nou
22 Mai 2009   •   19:40

O femeie de 23 de ani din New Mexico, Statele Unite, a recunoscut că şi-a ucis fiul de două ori. Tiffany Toribio şi-a sufocat fiul, în vârstă de trei ani, apoi ?s-a răzgândit?, povesteşte ofiţerul de poliţie Ray Schultz. Femeia ?şi-a resuscitat fiul, l-a readus la viaţă, după care s-a decis să continue ce începuse?.

O mamă din Statele Unite şi-a sufocat fiul, în l-a resuscitat şi apoi l-a sufocat din nou şi l-a îngropat în nisipul dintr-un loc de joacă pentru copii. Tiffany Toribio a mărturisit şocanta crimă la opt zile după comiterea ei.

Totul a ieşit la iveală după ce o femeie a văzut un pantof negru care ieşise din nisip, în locul de joacă pentru copii Alvarado Park. Poliţia a lansat un apel pentru a descoperi identitatea copilului. Abia joi Tiffany a contactat autorităţile pentru a se preda. Iniţial ea şi-a dat un nume fals, dar când poliţia a ajuns la domiciliul ei, femeia a mărturisit totul în detaliu.

?Şi-a pus o mână peste nasul li gura fiului ei şi l-a sufocat?, a declarat ofiţerul de poliţie ray Schultz. ?Apoi s-a răzgândit?. Femeia şi-a resuscitat copilul, în vârstă de trei ani, după care s-a hotărât să continue ce începuse. Tiffany a declarat că şi-a omorât fiul pentru că nu dorea ca acesta să crească lipsit de afecţiune, la fel cum ea, la rândul ei, îşi petrecuse copilăria.

După arestare, Tiffany Toribio a încercat să se sinucidă, iar acum este ţinută sub observaţie. Femeia va fi acuzată de crimă cu premeditare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close