Antena 3 CNN Externe O aripă a hotelului Taj Mahal a fost redeschisă, la 24 de zile după atacurile din Mumbai

O aripă a hotelului Taj Mahal a fost redeschisă, la 24 de zile după atacurile din Mumbai

O aripă a hotelului Taj Mahal a fost redeschisă, la 24 de zile după atacurile din Mumbai
22 Dec 2008   •   09:16

O aripă a hotelului Taj Mahal, afectat după atentatele din Mumbai din luna noiembrie, şi hotelul Trident s-au redeschis duminică, la 24 de zile după atacuri. O slujbă multireligioasă a marcat evenimentul. Aproape o sută de persoane au putut urca în camerele din hotelul Trident. Cele patru restaurante funcţionează deja la capacitate maximă. La somptuosul hotel Taj Mahal, aproximativ o mie de invitaţi au participat la redeschiderea aripii Tower
"Pentru noi, redeschiderea hotelului, la mai puţin de o lună de la atacuri, a fost o provocare. Dedicăm evenimentul acelora care şi-au pierdut viaţa aici în timpul atentatelor", a spus directorul hotelului, Ratan Tata, într-un scurt discurs ţinut la inaugurare. Întrebat despre securitatea hotelului, directorul a declarat că hotelul are un plan în acest sens, dar că acesta rămâne secret. "Cu toţii ne-am învăţat lecţia", a adăugat el.
Hotelul Taj Mahal, inaugurat în 1903, este considerat cel mai frumos dintre toate hotelurile din Mumbai. Este preferat de multe capete încoronate, vedete de cinema şi de milionari, aflaţi în trecere prin capitala economică a Indiei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close