Antena 3 CNN Externe O fată de 13 ani din Marea Britanie a murit după ce a căzut o creangă peste ea

O fată de 13 ani din Marea Britanie a murit după ce a căzut o creangă peste ea

O fată de 13 ani din Marea Britanie a murit după ce a căzut o creangă peste ea
Sursa foto: Foto: Daily Mail
01 Iul 2011   •   20:17

O fată de 13 ani din Marea Britanie, regiunea Yaxley, Peterborough, a fost strivită de o creangă căzută dintr-un copac. Fata ieşise în parc cu prietenii, ziua fiind marcată de greva mai multor categorii profesionale, incluvis a profesorilor, conform Daily Mail.

Sophie Howard a fost transportată de urgenţă la spital, unde medicii au încercat să o salveze, dar din păcate, fata a murit la scurt timp.

Mama unei fate care a fost colegă cu Sophie a scris pe contul de Twitter: "Poliţiştii i-au chemat pe părinţii lui Sophie la locul accidentului. Mama ei a căzut în genunchi plângând când a ajuns. Toată comunitatea este devastată. Medicii au încercat să o resusciteze pe Sophie timp de 20 de minute”.

"Adevărul este că dacă profesorii nu erau în grevă, Sophie era la şcoală şi incidentul nu mai avea loc. Am înţeles că stăteau în parc, pe bancă. S-a auzit un zgomot puternic şi unul din colegi a ţipat la ei să se mişte. Sophie nu s-a mişcat îndeajuns de repede. Este o tragedie”, adaugă femeia pe contul de Twitter.

×
Subiecte în articol: fata Marea Britanie copac
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close