Oficiali din SUA vorbesc despre ARMA NUCLEARĂ în faţa ameninţărilor Rusiei

de G.S.    |    09 Mar 2014   •   15:41
Oficiali din SUA vorbesc despre ARMA NUCLEARĂ în faţa ameninţărilor Rusiei Foto: csmonitor.com
Fosta candidată la vicepreşedinţia Statelor Unite Sarah Palin l-a sfătuit duminică, în stilul său, pe preşedintele Barack Obama să adopte o strategie mai fermă faţă de omologul său rus Vladimir Putin în criza ucraineană, relatează AFP, conform Mediafax.
"Singurul lucru care îl poate opri pe un tip rău cu o armă nucleară este un tip bun cu o armă nucleară", a declarat ea la încheierea unei conferinţe a mişcării conservatoare americane (CPAC), în apropiere de Washington. 
Fraza este o reproducere a faimosului slogan al grupului de lobby în favoarea armelor de foc din Statele Unite, National Rifle Association (NRA): "singurul lucru care îl poate opri pe un tip rău cu o armă este un tip bun cu o armă".
Declaraţia, rostită în mijlocul unui dicurs plin de jocuri de cuvinte şi glume, a declanşat ovaţii în picioare din partea miilor de participanţi.
Sarah Palin a luat în derâdere administraţia lui Barack Obama pentru că l-a ameninţat pe preşedintele rus cu un "telefon şi un stilou".
Fost guvernator al statului Alaska, fără funcţie politică din 2009, ea a fost aleasă, spre surpriza generală, de John McCain drept candidatul republican la vicepreşedinţie în 2008.
 
Ea s-a lansat de atunci într-o carieră de televiziune şi a rostit discursuri în întreaga ţară.
În 2010, Sarah Palin a participat cu toată familia la un serial de tip reality show intitulat "Alaska lui Sarah Palin", difuzat de TLC. Ea este în prezent comentatoare politică la postul de ştiri conservator Fox News.
Palin va lansa la 3 aprilie o nouă emisiune, "Amazing America", pe un post de televiziune specializat în tir, vânătoare şi pescuit, Sportsman Channel.
 

Parteneri
x close