Antena 3 CNN Externe "Parcă ne pregătim pentru Apocalipsă". Americanii şi-au făcut provizii. Au ras tot ce era în magazine

"Parcă ne pregătim pentru Apocalipsă". Americanii şi-au făcut provizii. Au ras tot ce era în magazine

"Parcă ne pregătim pentru Apocalipsă". Americanii şi-au făcut provizii. Au ras tot ce era în magazine
de O.P.    |    30 Oct 2012   •   07:25

Americanii au asculatat sfaturile autorităţilor şi s-au baricadat în case, nu înainte de a merge la hipermarket pentru a-şi face provizii. Astfel, toate rafturile magazinelor au fost golite. Apă, pâine, conserve şi fructe sunt principalele produse alimentare care au umplut coşurile americanilor.

IMAGINI LIVE. 12 oameni au murit, după ce uraganul Sandy a LOVIT coasta de Est a SUA. Obama:"Trebuie să salvăm oamenii"


Pagubele cauzate de Sandy ar putea să atingă între 10 şi 20 de miliarde de dolari, potrivit firmei Eqecat. În capitala federală, Washington, funcţionarii şi elevii au fost îndemnaţi din nou să rămână acasă marţi. Menţinerea marţi a suspendării circulaţiei mijloacelor de transport în comun le aduce profituri taximetriştilor, care facturau un tarif suplimentar de 15 dolari pentru "situaţii de urgenţă".
  
Sandy urmează să fie resimţit pe continent. Munţii din vestul Virginiei urmează să fie acoperiţi cu un strat de zăpadă de un metru, în timp ce valurile Lacului Michigan, aflat la peste 1.000 de kilometri de Atlantic, ar putea să atingă o înălţime de până la zece metri, potrivit Serviciului Naţional american de Meteorologie NWS.

Vezi în galeria foto de mai jos ce au lăsat în urma lor americanii, după ce au mers la cumpărături:



×
Subiecte în articol: uraganul sandy uraganul sandy
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close