Antena 3 CNN Externe Părinţii copilului Adolf Hitler, supăraţi că autorităţile le-au reţinut copiii din cauza numelor lor

Părinţii copilului Adolf Hitler, supăraţi că autorităţile le-au reţinut copiii din cauza numelor lor

Părinţii copilului Adolf Hitler, supăraţi că autorităţile le-au reţinut copiii din cauza numelor lor
Sursa foto: Adolf Hitler copil
01 Feb 2009   •   17:32

Familia americană care şi-a numit copiii după personaje controversate ale celui de-al doilea război mondial se luptă acum cu autorităţile americane pentru a-şi recupera cei trei copii, reţinuţi de Serviciul American pentru Protecţia Copilului şi a Familiei, pe motiv că "sunt în pericol".
În decembrie, un magazin de dulciuri a refuzat să facă un tort pentru unul dintre copii, din cauza numelui acestuia, Adolf Hitler. Ca urmare a acestui incident, presa a acordat un spaţiu amplu familiei şi celor trei copii, Adolf Hitler, JoyceLynn Aryan Nation şi Honszlynn Hinler Jeannie.
Potrivit Associated Press, autorităţile americane au intervenit, despărţindu-i pe aceştia de părinţii lor, pe motiv că "sunt într-un pericol iminent". O altă motivaţie oficială nu a fost dată.
Tatăl copiilor, Heath Campbel a declarat însă, că serviciile sociale i-au reţinut pe cei trei copii fără un motiv real, fiind influenţate de scandalul mediatic. Mai mult, potrivit declaraţiilor sale, copiii nu sunt îngrijiţi corespunzător. El a arătat că la ultima sa vizită, una dintre fetiţe prezenta semne de îmbolnăvire.
Soţii Cambell susţin că nu sunt nazişti şi şi-au numit copiii astfel, pentru că "America este o ţară liberă şi ar trebui să îţi poţi numi copilul cum vrei tu". Ei spun că le plac numele copiilor lor, dar admit că au fost hărţuiţi în urma scandalului izbucnit în presă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close