Parlamentar britanic investigat de poliţie, după ce a declarat că ar omorî o concurentă la Miss SUA

27 Apr 2009   •   10:49
Parlamentar britanic investigat de poliţie, după ce a declarat că ar omorî o concurentă la Miss SUA Alan Duncan
Un parlamentar britanic homosexual ar putea fi anchetat de poliţişti, după ce a declarat în timpul unei emisiuni televizate că ar putea s-o omoare pe ocupanta locului al doilea la Miss SUA. Alan Duncan, unul dintre puţinii politicieni britanici homosexuali, susţine că afirmaţia lui a fost o glumă nevinovată.

El a vrut să ironizeze declaraţia concurentei la Miss SUA care a spus că nu este de acord cu căsătoriile între homosexuali, informează Daily Mail. Însă, gluma politicianului nu a fost gustată de prea multă lume.

Aflat în direct, într-o emisiune televizată, Duncan a fost întrebat ce părere are despre declaraţia lui Carrie Prejean referitoare la căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Răspunsul parlamentarului a fost unul prompt: ?Nu sunt de acord cu ea, evident. Dacă o să auziţi că Miss California a fost ucisă, ştiţi că eu voi fi făptaşul, nu-i aşa??.

Declaraţia politicianului i-a şocat atât pe cei prezenţi în platoul de filmare, cât şi audienţa. La scurt timp după emisiune, poliţiştii britanici au primit o plângere împotriva lui Alan Duncan. Plângerea a fost formulată de George Hargreaves, liderul unui grupări politice numite ?Partidul Creştin?.

În vârstă de 51 de ani, Alan Duncan este unul dintre puţinii politicieni britanici care au recunoscut că sunt homosexuali. Acesta este căsătorit cu partenerul lui, James Dunseath, un jurnalist în vârstă de 40 de ani.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Carrie Prejean, una dintre concurentele la Miss Univers a atras atenţia presei cu declaraţia referitoare la căsătoriile între gay. Aflată la un pas de câştiga titlul de Miss Univers, aceasta a spus că nu aprobă căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, declaraţie care a constat-o titlul.Antena3.ro

Parteneri
x close