Antena 3 CNN Externe Persoanele care vor asista la învestitura lui Barack Obama vor sta până la şapte ore în frig

Persoanele care vor asista la învestitura lui Barack Obama vor sta până la şapte ore în frig

Persoanele care vor asista la învestitura lui Barack Obama vor sta până la şapte ore în frig
13 Dec 2008   •   16:21

Persoanele care intenţionează să asiste la ceremonia de învestitură a preşedintelui ales al Statelor Unite, Barack Obama, au fost avertizate de autorităţi că vor trebui să fie pregătite să stea multe ore în picioare şi în frig. Autorităţile estimează că oamenii vor sta în aceste condiţii între trei şi şapte ore. Oamenii au fost de asemenea sfătuiţi să se deplaseze pe jos, dacă nu locuiesc prea departe. La ceremonie sunt aşteptate să participe peste patru milioane de persoane, cunoscută fiind capacitatea lui Barack Obama de a atrage mulţimi.
?Nu avem nici un element care să sugereze că vor fi patru milioane de persoane, dar dacă este cazul, ne vom pregăti să gestionăm situaţia?, a declarat agentul Malcolm Wiley, purtător de cuvânt al serviciilor secrete. 8.000 de agenţi de poliţie vor fi mobilizaţi pentru a asigura securitatea evenimentului.
Reprezentaţii metroului din Washington au avertizat că reţeaua de transport ? nu va putea transporta două până la trei milioane de persoane". De aceea oamenii au fost rugaţi să se deplaseze pe jos, dacă acest lucru va fi posibil.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close