Antena 3 CNN Externe Credea că a văzut ieșind din pământ un picior de om. A sunat imediat la poliție, dar s-a făcut de râs! ”M-am simțit atât de rușinată”

Credea că a văzut ieșind din pământ un picior de om. A sunat imediat la poliție, dar s-a făcut de râs! ”M-am simțit atât de rușinată”

Katie Wilkinson, din Marea Britanie, a sunat la Poliție și a spus că a văzut ieșind din pământ un picior de om, transmite Mirror. 

Credea că a văzut ieșind din pământ un picior de om. A sunat imediat la poliție, dar s-a făcut de râs! ”M-am simțit atât de rușinată”
Sursa foto: Northumbria Police/Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   14:57

Tânăra spune că toți cei cărora le-a arătat fotografia au rămas șocați. După ce polițiștii au apărut la ușa tinerei, Katie i-a dus în locația unde a văzut ”degetul”.

”Inițial m-am gândit că sigur nu are cum să fie un deget. Am crezut că e o plantă care arăta mai ciudat sau ceva de genul. Mi-am continuat drumul spre casă. Însă nu m-am putut opri din a mă gândi la asta.

Apoi am trimit fotografia tuturor prietenilor mei și familiei. Fiecare persoană căreia i-am arătat era convinsă că era un deget. Așa m-am convins că ar trebui să sun la poliție”, a declarat tânăra, potrivit mirror.co.uk.

A crezut că a văzut un picior de om în pământ. Ce era de fapt

După două ore de căutări, au fost aduși câini care să ajute.

”Unul dintre sergenți a scos ”degetul” din pământ și ne-am convins cu toții că era doar un cartof. M-am simțit atât de rușinată. Nu mi-a venit să cred că am pierdut atâta timp pentru un cartof”, a povestit tânăra.

×
Subiecte în articol: picior cartof
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close