Antena 3 CNN Externe Poliţiştii britanici, atacaţi în timp ce îi ofereau primul-ajutor bărbatului decedat la protestele G20

Poliţiştii britanici, atacaţi în timp ce îi ofereau primul-ajutor bărbatului decedat la protestele G20

Poliţiştii britanici, atacaţi în timp ce îi ofereau primul-ajutor bărbatului decedat la protestele G20
Sursa foto: protestatar
02 Apr 2009   •   13:08

Agenţii de poliţie britanici care îi acordau primul ajutor bărbatului decedat în timpul protestelor G20 au fost atacaţi de protestatari, anunţă The Times.

"O persoană a mers la un agent de poliţie şi i-a spus că un bărbat căzuse în apropiere. Agentul de poliţie a trimis doi poliţişti care aveau pregătire medicală şi au găsit un bărbat care nu mai respira. Poliţiştii au încercat să îl mute pentru a-l resuscita, dar au fost atacaţi cu sticle", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Metropolitane.

O persoană care participa la un protest față de summit-ului G20de la Londra a decedat, miercuri seară. Victima a fost găsită în apropierea Băncii Angliei.

Potrivit unuia dintre participanţii la protest, bărbatul care a murit avea aproximativ 30 de ani şi a murit din cauze naturale.

Miercuri, cu numai o zi înainte de summit-ul G20, aproape 4.000 de persoane au protestat în Londra. Protestatarii au spart geamurile băncii RBS, iar autorităţile britanice au arestat 19 persoane.

Protestele au fost organizate de un grup numit "G-20 Meltdown".Mii de membri ai acestui grup s-au adunat în faţa ambasadei Statelor Unite şi în Trafalgar Square.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close