Antena 3 CNN Externe Principalii suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma, transferaţi la Veszprem

Principalii suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma, transferaţi la Veszprem

Principalii suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma, transferaţi la Veszprem
Sursa foto: Suspecti Marian Cozma
20 Feb 2009   •   08:50

Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, principalii suspecţi în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma, vor fi transferaţi, vineri, la Veszprem. Ei se află în custodia poliţiei din oraşul austriac Graz, care i-a capturat, pe 9 februarie, după ce au fugit din Ungaria. Un al cincilea suspect, reţinut miercuri de poliţia maghiară, este un cunoscut interlop, care are la activ mai multe condamnări. El are legături de rudenie cu Ivan Sztojkca şi este, la rândul lui, acuzat de implicare în uciderea lui Marian Cozma. După audierea tuturor suspecţilor, poliţiştii maghiari speră să facă lumină în acest caz.
Handbalistul român Marian Cozma a fost ucis, pe 8 februarie, în urma unui scandal izbucnit într-un club din Ungaria, Grupul a intrat într-un conflict verbal cu mai mulţi localnici rromi, care au scos imediat cuţitele. Marian Cozma a fost înjunghiat în inimă şi a murit după două ore la spital.
Alţi doi colegi de-ai handbalistului, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, au fost răniţi şi se află în stare gravă la spital. Unul dintre ei a fost înjunghiat în rinichi, care i-a fost extirpat în urma unei intervenţii chirurgicale. Cel de-al doilea handbalist rănit a suferit grave leziuni cerebrale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close