Antena 3 CNN Externe Cele mai bune fotografii ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry de la primul lor eveniment pe covorul roșu după mai mult de un an

Cele mai bune fotografii ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry de la primul lor eveniment pe covorul roșu după mai mult de un an

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la un eveniment special din New York pentru a-i onora pe veterani – și au arătat ca niște vedete de la Hollywood.

Cele mai bune fotografii ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry de la primul lor eveniment pe covorul roșu după mai mult de un an
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    11 Noi 2021   •   22:28

Prințul Harry și Meghan Markle au onorat miercuri seara veteranii din SUA la Muzeul Intrepid din New York.

Harry a îmbrăcat un smoking de lână și cașmir, albastru, cu rever, marcat cu patru medalii. El a completat aspectul cu un papion și crucea pentru Cavaler Comandant al Ordinului Regal Victorian la gât.

Meghan a purtat o rochie roșie uimitoare de Carolina Herrera, cu tocuri Giuseppe Zanotti.

Ambii au asortat ținutele cu un mac roșu, simbolul folosit din 1921 pentru a comemora militarii care au murit în război.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Când un reporter de pe covorul roșu a întrebat-o pe Meghan dacă este mândră de Prințul Harry, aceasta s-a întors și a spus: „Sunt mereu mândră de el”.

Prințul Harry, care a servit în armata britanică timp de 10 ani, a oferit premiile inaugurale Intrepid Valor cinci membri ai serviciului, veterani și familii de militari.

„Experiența mea în armată m-a făcut ceea ce sunt astăzi și le voi fi mereu recunoscător pentru oamenii alături de care am putut să servesc – oriunde am fi fost în lume”, a spus Harry, care a efectuat două turnee în Afganistan. „Dar în război, vezi și experimentezi lucruri pe care speri că nimeni altcineva nu trebuie să le facă. Acestea rămân cu noi, uneori ca un vis”, a spus el.

Harry a spus că a creat Jocul Invictus „pentru a onora moștenirea celor care au dat atât de mult”, precum și pentru a arăta „că bărbații și femeile care au fost răniți apărându-și patria, precum și familiile lor, sunt cei mai puternici oameni din lume. .. și merită o platformă care să fie văzută, o platformă care să fie recunoscută și o platformă care să fie celebrată cu adevărat.”

Gala a strâns bani pentru programul educațional al Intrepid pentru studenți și pentru programele de sprijinire a veteranilor.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close