Antena 3 CNN Externe Procesul pentru custodia copiilor lui Michael Jackson, amânat o săptămână

Procesul pentru custodia copiilor lui Michael Jackson, amânat o săptămână

Procesul pentru custodia copiilor lui Michael Jackson, amânat o săptămână
Sursa foto: Copiii Jackson
11 Iul 2009   •   12:46

Tribunalul din Los Angeles a amânat, cu o săptămână, prima audiere în dosarul custodiei celor trei copii ai lui Michael Jackson, care urma să aibă loc luni. Amânarea a fost decisă la cererea comună a mamei lui Michael, Katherine, şi a fostei sale soţii, Debbie Rowe, mama a doi din cei trei copii. Avocatul familiei Jackson şi-a exprimat speranţa că amânarea va favoriza "o soluţie amiabilă, într-o manieră demnă, pentru binele copiilor înainte de toate".

Copiii se află acum în grija bunicii lor, mama lui Michael. Între timp circula noi informaţii. Trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson se află la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, susţine presa americană. Poliţiştii nu exlud varianta omuciderii. Tatăl lui Michael, Joe Jackson spune chiar că fiul lui a fost asasinat şi dă vina pe medicii care-l îndopau cu analgezice.

În urma investigaţiilor din 2005, când Michael Jackson era acuzat de molestarea unui minor, anchetatorii au primit informaţii că megastarul îşi injecta singur Demerol.

Una dintre fostele gărzi ale de corp ale cântăreţului, Chris Carter, a fost interogat de detectivii din Santa Barbara în dosarul investigaţiei de molestare. Carter a declarat atunci că îl ducea pe Michael Jackson pe la mai multe cabinete din New York, Florida şi California pentru a-şi procura medicamente.

Doi ani mai devreme, în 2003, pe vremea când poliţiştii au investigat ferma Neverland, în casa megastarului au fost găsite mai multe medicamente foarte puternice, dar şi reţete eliberate de diferiţi medici.

Într-o scrisoare pe care unul dintre medici i-a trimis-o artistului în 2002, i se recomanda lui Jackson un medicament mai puternic decât Demerolul - Buprinex , un narcotic injectabil care provoacă dependenţă.

Conform tmz.com, anchetatorii nu au luat în considerare ca probe medicamnetele, pe motiv că nu au legătură directă cu o posibilă molestare a unui minor.

Mai mult, presa americană susţine că megastarul a fost suprins, în ultimele luni, părăsind de mai multe ori cabinetului dermatologului său, Dr. Arnie Klein, şi de fiecare dată părea dezorientat. Ultima înregistrare a fost făcută în apropierea cabinetului dr. Klein cu trei săptămâni înainte de decesul artistului.

Dr. Arnie Klein a declarat acum câteva zile pentru CNN că nu i-a prescris medicamete puternice lui Michael, şi că i-a dat Demerol, ocazional, atunci când era supus unei intervenţii mai complicate.

Site-ul tmz.com a mai precizat că în ziua morţii, Jackson avea urme lăsate de ace pe coapse, mâine şi gât. Chiar dacă l-a investigat în repetate rânduri, dr Klein a afirmat că nu a văzut nicio urmă de înţepături pe corpul lui Michael.

În casa megastarului au fost găsite, după moartea sa, sute de medicamente, de la Proforol, care se pare că ar fi dus la decesul artistului, până la Demerol, Xanax şi alte calmante puternice. În plus poliţiştii au găsite şi reţete eliberate pe nume false de mai mulţi medici.

Antena 3

×
Subiecte în articol: custodie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close