Antena 3 CNN Externe Prostituatele din România şi Republica Moldova oferă servicii sexuale ?all-inclusive? în Germania (VIDEO)

Prostituatele din România şi Republica Moldova oferă servicii sexuale ?all-inclusive? în Germania (VIDEO)

Prostituatele din România şi Republica Moldova oferă servicii sexuale ?all-inclusive? în Germania (VIDEO)
Sursa foto: prostituata
29 Iul 2009   •   13:12

Prostituatele din România şi Republica Moldova au ajuns pe prima pagină a publicaţiilor din Germania. Acestea oferă servicii sexuale în bordeluri "all-inclusive", unde clienţii pot face sex oricât şi cu oricâte femei doresc.

Bordelurile din apropierea oraşului Stuttgart s-au adaptat situaţiei economice actuale. Pentru o taxă de numai 70 de euro, orice doritor poate face sex cât timp doreşte, cu oricâte femei doreşte. Sloganul bordelulurilor este: "Sex cu toate femeile, cât timp doreşti, de câte ori vrei şi în orice mod".

Publicaţiile germane critică situaţia din aceste bordeluri. Potrivit acestora, în bordeluri sunt permise practicile sexuale neobişnuite, precum şi sexul fără prezervativ.

La sfârşitul săptămânii trecute, autorităţile germane au făcut o razie în bordelurile respetive. Au fost descoperite peste 50 de femei, majoritatea tinere române şi moldovene, care practicau prostituţia. Femeile erau ţinute în condiţii de trai mizere şi nu vorbeau limba germnaă, iar poliţiştii consideră că multe dintre ele sunt ţinute în bordel cu forţa, arată Cotidianul.

În timp ce mai multe organizaţii bisericeşti şi de apărare a drepturilor omului au acuzat proprietarii de exploatarea fiinţelor umane, prostituatele au strâns semnături pentru a solicita ca bordelurile să rămână deschise.

Casele de toleranţă din Germania, lovite de criza economică

În Germania, criza a lovit în plin casele de toleranţă. Criza economică mondială pare mai puternică decât cea mai veche meserie din lume. "Vânzările" din industria sexului au scăzut cu o treime. Disperaţi, proprietarii de bordeluri au căutat soluţii. Nici vorbă să mai ia şi cămaşa de pe client cu tarife pe ore sau servicii. Bordelurile încep acum seducţia cu bugetul amatorilor de plăceri pe bani.

Ca să treacă peste criză, proprietarii caselor de toleranţă s-au făcut fraţi şi cu categoriile modeste. De reduceri serioase au parte bătrânii, cei care primesc ajutor social şi cei care vin la bordel cu bicicleta sau cu mijloacele de transport în comun. Ca să-şi ţină clienţii... aproape, angajatele sunt gata să le lustruiască şi pantofii. Nu e o glumă! Cine rămâne peste noapte cu o prostituată, are drept bonus, încălţămintea curată!



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prostituate Germania România bordel
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close