Antena 3 CNN Externe Rachetă fotografiată pe cerul Californiei? Pentagonul nu poate explica originea obiectului

Rachetă fotografiată pe cerul Californiei? Pentagonul nu poate explica originea obiectului

Rachetă fotografiată pe cerul Californiei? Pentagonul nu poate explica originea obiectului
Sursa foto: Foto: www.telegraph.co.uk
10 Noi 2010   •   11:34

Forţele miitare americane sunt contrariate de apariţia unei fotografii a ceea ce pare a fi o rachetă. Autorităţile nu pot explica ce reprezintă obiectul fotografiat pe cerul Californiei, la 35 de kilometri de coasta Oceanului Pacific, informează The Telegraph.

Pentagonul a contactat deja Marina şi Forţele Aeriene, însă nici unii dintre reprezentanţii celor două autorităţi nu au putut oferi a explicaţie referitoare la ce ar putea fi în controversata imagine.

În lipsa unei explicaţii oficiale, oamenii au început să speculeze pe marginea acestui subiect. În timp ce unii spun că ar fi vorba despre o rachetă, alţii consideră că imaginea ar fi trucată.

Potrivit colonelului David Lapan, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, nici o rachetă nu a fost lansată în zona şi la ora la care a fost realizată fotografia. De asemenea, radarele Administraţiei Federale a Aviaţiei nu au depistat nici un obiect neobişnuit pe cerul Californiei.

„Până în prezent, nu am găsit nici o explicaţie pentru obiectul din fotografie. Vom continua însă investigaţiile. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a descoperi despre ce este vorba”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Pentagonului.


 

×
Subiecte în articol: racheta california Pentagon
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close