Antena 3 CNN Externe Ramzan Kadârov, prima reacţie după acţiunea grupului Wagner: "Rebeliunea trebuie zdrobită!"

Ramzan Kadârov, prima reacţie după acţiunea grupului Wagner: "Rebeliunea trebuie zdrobită!"

Liderul Republicii Cecenia, Ramzan Kadârov, spune că ce se întâmplă acum în Rusia este o adevărată revoltă militară. Rebeliunea trebuie zdrobită, declară el.

Ramzan Kadârov, prima reacţie după acţiunea grupului Wagner: "Rebeliunea trebuie zdrobită!"
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2023   •   12:23

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a numit rebeliunea grupului Wagner ca fiind o trădare și a spus că luptătorii Ministerului Apărării și Gărzii Ruse din Republica Cecenă au plecat deja în zonele tensionate.

"Tot ce se întâmplă este un cuţit în spate și o adevărată revoltă militară! Am avertizat în repetate rânduri că războiul nu este momentul pentru a exprima nemulțumirile personale și a rezolva disputele din spatele nostru.

Spatele trebuie să fie întotdeauna calm și de încredere. Imaginează-ți cum se simt acum băieții din tranșee, în fața cărora se află un inamic, iar la spatele lor o aventură perfidă. Vorbim despre stabilitate, despre coeziunea statului, despre securitatea cetățenilor. Istoria arată că astfel de acțiuni pot duce la consecințe sângeroase.

Avem puține pierderi în NWO? Mai avem de creat probleme în țară? Avem un Comandant-Șef Suprem, ales de popor, care cunoaște întreaga situație până la cel mai mic detaliu mai bine decât orice strateg, și cu atât mai mult un om de afaceri, îi cheamă pe comandanți „la sol” și controlează pe deplin cursul.

Citeşte şi: Vladimir Putin numește rebeliunea grupului de mercenari Wagner o campanie criminală: "Cei care au mers pe calea trădării, vor fi pedepsiți"

Iar deciziile Comandantului-Șef Suprem sunt luate într-o manieră echilibrată și scrupuloasă. Fiecare dintre noi vede o singură parte a hărții și vede totul deodată! Și Vladimir Vladimirovici a notat pe bună dreptate în adresa sa către națiune - aceasta este o rebeliune militară! Nu există nicio scuză pentru astfel de acțiuni! Susțin pe deplin fiecare cuvânt al lui Vladimir Vladimirovici Putin! Fac un apel la luptătorii - patrioți ai Patriei noastre.

Indiferent ce obiective vi se dau, indiferent ce promisiuni vi se spun, securitatea statului și coeziunea societății ruse sunt mai presus de toate într-un astfel de moment! Vezi cum dușmanii noștri din Occident profită de această situație. Câte umpluturi, câte minciuni, câte apeluri false care ne sperie cetățenii, creează pericolul unei situații destabilizatoare. Și acestea sunt consecințele așteptate ale marșului perfid al lui Prigojin.

Ceea ce se întâmplă nu este un ultimatum pentru Ministerul Apărării. Aceasta este o provocare pentru stat, iar împotriva acestei provocări este necesar să ne unim în jurul liderului național: militarii, forțele de securitate, guvernanții și populația civilă.

Luptătorii Ministerului Apărării și Gărzii Ruse din Republica Cecenă au plecat deja în zonele de tensiune.

Vom face totul pentru a păstra unitatea Rusiei și pentru a-i proteja statalitatea! Rebeliunea trebuie zdrobită, iar dacă acest lucru necesită măsuri dure atunci suntem gata!", a declarat Ramzan Kadârov la puțin timp după discursul lui Valdimir Putin.

Vezi şi: Război în Ucraina, ziua 486 | Alertă de gradul zero în Rusia! Reacția lui Vladimir Putin, după ce șeful Wagner a făcut apel la rebeliune

Președintele rus Vladimir Putin numește rebeliunea grupului de mercenari Wagner o "campanie criminală" și spune că "Rusia se va apăra".

Vladimir Putin a spus că șeful Wagner "a trădat" Rusia din "ambiție personală".

Rebeliunea Wagner "e un cuțit în spate" pentru Rusia, a adăugat Putin.

"Vom face totul pentru a apăra Rusia", a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: Ramzan Kadârov cecenia Rusia wagner
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close