Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin numește rebeliunea grupului de mercenari Wagner o campanie criminală: "Cei care au mers pe calea trădării, vor fi pedepsiți"

Vladimir Putin numește rebeliunea grupului de mercenari Wagner o campanie criminală: "Cei care au mers pe calea trădării, vor fi pedepsiți"

Președintele rus Vladimir Putin a făcut o declarație publică, sâmbătă dimineață, despre rebeliunea pornită de grupul Wagner și susține că se încearcă ocuparea mai multor zone din Rusia.

Vladimir Putin numește rebeliunea grupului de mercenari Wagner o campanie criminală: "Cei care au mers pe calea trădării, vor fi pedepsiți"
Sursa foto: CNN
de Mia Lungu    |    24 Iun 2023   •   10:22

Vladimir Putin numește rebeliunea grupului de mercenari Wagner o "campanie criminală" și spune că "Rusia se va apăra".

Putin spune că cei care se află pe calea trădării sau pregătesc o rebeliune armată vor fi pedepsiți 

Putin a spus: "Fac apel la cei împinși la provocarea unei rebeliuni militare".

Putin a adăugat că, în acest moment, "avem nevoie de unitate, consolidare și responsabilitate".

"Cei care în mod deliberat au mers pe calea trădării, pregătind o rebeliune armată atunci când pregăteați atacuri teroriste, vor fi pedepsiți", a spus Putin. 

Putin a reiterat că "orice tulburări interne reprezintă o amenințare mortală la adresa statalității noastre pentru noi ca națiune.

Este o lovitură pentru Rusia, pentru poporul nostru și pentru acțiunile noastre de protejare a patriei noastre. O astfel de amenințare se va confrunta cu un răspuns sever".

"Situația din Rostov pe Don rămâne dificilă în timpul revoltei armate. În Rostov, activitatea administrației civile și militare este practic blocată", a mai spus Putin.

×
Subiecte în articol: wagner mercenari Vladimir Putin
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close