Antena 3 CNN Externe Reacții vehemente în Marea Britanie, după răsturnarea BREXIT: "Va fi o revoluție! Vom avea o revoluție!"

Reacții vehemente în Marea Britanie, după răsturnarea BREXIT: "Va fi o revoluție! Vom avea o revoluție!"

Reacții vehemente în Marea Britanie, după răsturnarea BREXIT: "Va fi o revoluție! Vom avea o revoluție!"
04 Noi 2016   •   09:28

Înalta Curte de Justiție de la Londra a decis că premierul Theresa May nu poate declanșa procedura Brexit fără a primi acordul Parlamentului în prealabil.

Guvernul britanic a anunţat, la scurt timp, că va face apel la decizia Înaltei Curţi de la Londra.

Vestea a trezit reacții vehemente din Marea Britanie, unde membrii taberei Brexit, cei care vor ca Marea Britanie să iasă din UE, vorbesc despre evenimente importante.

De exemplu, un consilier UKIP, partidul condus de Nigel Farage, care a militat pentru Brexit, a vorbit despre revolte și revoluție, dacă Marea Britanie nu va fi lăsată să iasă din UE.

Alți fanatici ai Brexit au vorbit despre “iadul pe pământ”, dacă “elitele” ar stopa Brexit.

Stephen Raven, un consilier local din Boston, un orășel britanic în care a fost înregistrat cea mai puternică susținere pentru Brexit, a avertizat cu o revoltă civilă.

“Nu sunt cuvinte pe care le folosesc ușor, dar va fi o revoluție. Va fi o revoluție. Ai 17 milioane de oameni care au votat pentru un lucru și care nu vor fi deloc fericiți, dacă rezultatul va fi răsturnat”, a avertizat oficialul, conform publicației Independent.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close