Antena 3 CNN Externe Reacţiile politicienilor români la incidentele de la Chişinău (VIDEO)

Reacţiile politicienilor români la incidentele de la Chişinău (VIDEO)

Reacţiile politicienilor români la incidentele de la Chişinău (VIDEO)
Sursa foto: corlatean
07 Apr 2009   •   23:04

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că va respinge orice atitudine provocatoare la adresa României. Premierul Emil Boc, la rândul său, a anunţat că ţara noastră susţine în continuare procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, dar problemele de politică internă ţin de suveranitatea statului moldovean. Comisia de Politică externă din Senat va evalua situaţia din Chişinău, iar politicienii spun că România nu se amestecă în afacerile interne ale Republicii Moldova, dar nici nu pot rămâne indiferenţi privind situaţia de la Chişinău.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că susţine punctul de vedere al Uniunii Europene, şi face apel la toate părţile implicate în acţiunile din Republica Moldova să nu cedeze violenţei şi provocărilor. Şi policienii români fac un apel la linişte.

Biroul Permanent al Senatului l-a mandatat pe preşedintele Comisiei de Politică Externă, Titus Corlăţean să evalueze situaţia din Republica Moldova. Acesta susţine că acuzaţiile de fraudare a alegerilor trebuie lămurite de autorităţile de la Chişinău.



Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close