Antena 3 CNN Externe Rechinul din seria "Fălci" stă mai bine în sondaje decât toţi candidaţii din cursa prezidenţială din Statele Unite

Rechinul din seria "Fălci" stă mai bine în sondaje decât toţi candidaţii din cursa prezidenţială din Statele Unite

Rechinul din seria "Fălci" stă mai bine în sondaje decât toţi candidaţii din cursa prezidenţială din Statele Unite
Sursa foto: Foto: nerdbastards.com
09 Iun 2015   •   17:40
Gândiţi-vă la ce doriţi de la un preşedinte de stat: poate un plan economic solid. Poate o politică externă cu viziune. Dar vă imaginaţi unul cu mai multe rânduri de dinţi şi o sete nepotolită de sânge? 
 
Dacă nu, aflaţi că rechinul din seria "Fălci" este mai bine cotat într-un sondaj realizat de Wasghinton Post - ABC. La fel şi Terminatorul. La fel şi Darth Vader. 
 
Sondajul a fost realizat pe internet, din media voturilor pozitive şi negative pentru fiecare candidat în parte.
 
Astfel, aflăm că majoritatea candidaţilor prezidenţiali din 2016 în SUA au scoruri uşor negative. Bernie Sanders, Marco Rubio, dar şi Hillary Clinton şi Barack Obama stau slab în sondaje.
 
Dintre personajele fictive, Terminatorul stă cel mai bine. Dar are sens, dacă ne gândim că acesta este personajul lui Arnold Schwarzenegger, care ulterior avea să devină guvernatorul statului California. 
 
Doar unul dintre personajele fictive stă mai slab în sondaj - Voldemort. Dacă vă aduceţi aminte, Voldemort i-a ucis pe părinţii lui Harry Potter, duşmanii lui ajungeau hrană de şarpe şi mulţi "încuiaţi" erau ucişi doar pentru amuzament. În context, Voldemort stă mai bine în sondaje decât Mike Huckabee, Ted Cruz, Jeb Bush, Rick Santorum, Chris Christie şi Donald Trump.
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close