Antena 3 CNN Externe Regulile ciudate pe care trebuie să le respecte familia regală britanică. De ce le sunt interzise fructele de mare

Regulile ciudate pe care trebuie să le respecte familia regală britanică. De ce le sunt interzise fructele de mare

Regulile ciudate pe care trebuie să le respecte familia regală britanică. De ce le sunt interzise fructele de mare
18 Sep 2018   •   22:12

Privilegiile de care se bucură familiile regale nu pot fi contestate. Cu toate acestea, titlurile vin cu o serie de reguli ce pot părea ciudate pentru oamenii de rând.

Harpers Bazaar a realizat un top al celor mai neobişnuite reguli pe care trebuie să le urmeze cei din familia regală britanică:

Una dintre cele mai vechi reguli pe care o mai respectă cu stricteţe doar Regina Elisabeta vizează consumul de fructe de mare. Acestea ar fi interzise pentru a evita intoxicaţiile alimentare, fiind cunoscut faptul că fructele de mare sunt destul de periculoase dacă nu sunt proaspete.

Masa de Crăciun adusă de acasă şi servită în propriile farfurii. De sute de ani, familia regală britanică sărbătoreşte la fel Crăciunul: toţi ajung la proprietatea reginei după un orar bine stabilit. Oaspeţii aduc mâncarea de acasă, dar şi farfuriile în care o servesc.

Când termină regina de mâncat se iau farfuriile tuturor, indiferent dacă mai doresc să servească din preparatul respectiv sau nu, potrivit exquis.ro.

×
Subiecte în articol: familia regala reguli
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close