Antena 3 Externe Regulile din celebrul Cartier Roșu se schimbă! Ce măsuri vor trebui să respecte clienții

Regulile din celebrul Cartier Roșu se schimbă! Ce măsuri vor trebui să respecte clienții

de Diana Ionescu    |    23 Iun 2020   •   21:35
Regulile din celebrul Cartier Roșu se schimbă! Ce măsuri vor trebui să respecte clienții
Sursa foto: Pixabay

Pandemia de coronavirus schimbă regulile în faimosul Cartier Roșu din Amsterdam, care a fost puternic afectat de măsurile luate de guvernul olandez pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Atât clienții cât și angajatele vor trebuie să repecte anumite măsuri de protecție.

Patronii localurilor cu felinar roșu spun că majoritatea angajatelor lor au avut o perioadă extrem de dificilă după închidererea cluburilor. Potrivit celor mai recente anunțuri făcute de guvernul olandez, tinerele vor putea relua lucrul de la 1 septembrie.

Ce reguli vor trebui respectate în Cartierul Roșu

Lucrătoarele din industria sexului cu plată vor trebui să poarte de acum măști și mănuși pentru a putea munci, pe toată durata serviciului. Iar față de clienți vor trebui să păstreze, pe cât posibil, distanța socială. Pe perioada pandemiei, angajatele au fost îndemnate să își mute serviciile în mediul online, iar acest trend ar putea continua pentru a preveni posibile infecții. 

Până în acest moment în Olanda s-au înregistrat peste 49,000 de cazuri de COVID-19 iar țara a început măsurile de relaxare încă din aprilie. Terasele s-au redeschis iar granițele se deschid treptat țărilor vecine. 

Noi reguli pentru angajatele din Cartierul Roșu

 

×
Subiecte în articol: reguli Cartierul Roșu

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close