Antena 3 CNN Externe Revista presei. Kadhafi: Israel, vinovat pentru toate nenoricirile Africii. Armata SUA neagă că nota reporterii. Berlin şi Paris ameninţă Iranul cu noi sancţiuni

Revista presei. Kadhafi: Israel, vinovat pentru toate nenoricirile Africii. Armata SUA neagă că nota reporterii. Berlin şi Paris ameninţă Iranul cu noi sancţiuni

Revista presei.  Kadhafi: Israel, vinovat pentru toate nenoricirile Africii. Armata SUA neagă că nota reporterii. Berlin şi Paris ameninţă Iranul cu noi sancţiuni
Sursa foto: revista presei
01 Sep 2009   •   04:48
Kadhafi: Israel, vinovat pentru toate nenoricirile Africii

Liderul libian Moamer Kadhafi a atacat Israelul, la un summit special al African Union, în ajunul celebrării celei de-a 40-a sa aniversare la conducere, acuzând statul evreu că a provocat toate calamităţile cu care se confruntă Africa, transmite
AFP.
Israel este "în spatele tuturor conflictelor africane", decalara Kadhafi jurnaliştilor, la summitul ce propunea să rezolve probleme acute ale continentului, inclusiv şi Somalia.
Totuşi, întânirea nu dus la nici un pas greşit.



Armata SUA neagă că nota reporterii

Autorităţile americane din Afganistan au întrerupt un contract cu o companie de afaceri publice ce se ocupa cu realizarea de dosare ale reporterilor care relatează despre războiul din republica islamică, ce devine din ce în ce mai nepopular pentru publicul american.

Activitatea desfăşurată de The Rendon Group a devenit o distragere a atenţiei pentru misiunea noastră principală de aici, a declarat amiralul Gregory Smith, şeful departamentului de comunicare al forţelor americane din Afganistan, citat de ABC.

Smith şi alţi oficiali militari americani au negat că dosarele făcute de Rendon au fost folosite pentru a nota modul de relatare al unor reporteri individuali sau că astfel de notări ar fi influenţat anumite decizii cu privire la accesul unor jurnalişti în cadrul unor unităţi militare.

Contractul se încheie efectiv la 1 septembrie, potrivit unui act de informare cu referire la contractul în valoare de 1,5 milioane de dolari pregătit de biroul lui Smith. Forţele americane din Afganistan nu au interzis niciodată accesul vreunui reporter pornind de la trecutul acestuia, se arată.



Berlin şi Paris ameninţă Iranul cu noi sancţiuni

Germania şi Franţa au reiterat apelul către Iran să răspundă la întrebările legate de programul său nuclear în această lună sau se ca confrunta cu sancţiuni mai dure.
Preşedintele francez Nicolas Sarkozy declara că ?trebuie luate în această lună iniţiative care să ţină cont de voinţa Iranului de a coopera. Dacă nu, Germania şi Franţa vor fi unite în a cere o întărire a sancţiunilor."
În timp ce cancelarul german sublinia că Iranul ar trebui să ştie că ?suntem foare hotărâţi", arată FOX News.
Oficiali din şase state se vor întâlni miercuri în Germania pentru a discuta despre programul nuclear iranian.



Cancerul la sân poate fi evitat prin schimbarea stilului de viaţă


Cercetătorii au descoperit dovezi puternice că stilul de viaţă are legătură cu riscul dezvoltării de cancer la sân. Peste patru cazuri din zece ar putea fi prevenite dacă femeile ar face exerciţii fizice, ar limita cantitatea de alcool consumată şi ar menţine o greutate sănătoasă. De asemenea, alăptarea la sân reduce riscul de cancer.
Studiul efectuat de Fundaţia mondială de cercetare a cancerului arată că femeile ar trebui să se menţină pe cât de slabe se poate, fără a deveni subponderale, cu un indice al masei corporale apropiat de 18, mai mult decât de 25, explică The Times. De asemenea ar trebui să facă cel puţin 30 de minute de exerciţii pe zi şi să consume cel mult un pahar de alcool pe zi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close