Antena 3 Externe S-a aflat cine a ordonat asasinarea fratelui lui Kim Jong-Un, pe aeroportul din Kuala Lumpur

S-a aflat cine a ordonat asasinarea fratelui lui Kim Jong-Un, pe aeroportul din Kuala Lumpur

27 Feb 2017   •   11:55
S-a aflat cine a ordonat asasinarea fratelui lui Kim Jong-Un, pe aeroportul din Kuala Lumpur
Sursa foto: Foto captura YouTube

Asasinarea fratelui vitreg al preşedintelui Coreii de Nord a fost orchestrată de reprezentanţii a două ministere-cheie de la Phenian, au declarat luni pentru Reuters surse pe care serviciile secrete le-au informat în amănunt cu privire la acest caz, scrie Agerpres.

Ministerul de Externe şi cel al Securităţii Statului au pregătit planul încheiat la data de 13 februarie cu uciderea lui Kim Jong-Nam în incinta aeroportului din Kuala Lumpur, au spus surse din Parlamentul de la Seul la finalul unei şedinţe cu uşile închise în care au primit informaţii despre acest caz de la oficiali din cadrul serviciilor secrete.

Potrivit datelor prezentate în timpul reuniunii, patru dintre persoanele bănuite de implicare în asasinat lucrau pentru ministerul Securităţii Statului, iar două făceau parte din structurile Ministerului de Externe din Coreea de Nord.

Coreea de Sud şi SUA afirmă că agenţi secreţi ai Phenianului l-au ucis pe Kim Jong-Nam într-un atac cu un puternic agent neurotoxic.

Coreea de Nord încă nu a recunoscut identitatea victimei atacului de pe aeroportul din Kuala Lumpur.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close