Antena 3 CNN Externe S-a reprofilat. Un antreprenor spaniol a devenit spărgător de bănci, pentru a-şi putea plăti datoriile

S-a reprofilat. Un antreprenor spaniol a devenit spărgător de bănci, pentru a-şi putea plăti datoriile

S-a reprofilat. Un antreprenor spaniol a devenit spărgător de bănci, pentru a-şi putea plăti datoriile
Sursa foto: inchisoare
15 Feb 2009   •   18:06

Criza financiară a dat peste cap nu numai economiile multor state, dar şi judecata mai multor persoane. Un antreprenor în domeniul construcţiilor din Spania a decis să devină spărgător de bănci, pentru că nu reuşea să mai faca faţă datoriilor, anunţă AFP.
În vârstă de 52 de ani, bărbatul avea foarte multe datorii şi era la un pas de faliment. Potrivit unui comunicat al poliţiei spaniole, autorităţile l-au arestat în momentul în care se pregătea să comită cea de-a cincea spargere.
Până în prezent, spaniolul a spart patru bănci în Catalonia, în nord-estul Spaniei. În acest fel, bărbatul a reuşit să acumuleze numai 80.000 de euro.
După ce a fost prins, antreprenorul spaniol le-a declarat poliţiştilor că "a început să fure din cauza situaţiei precare cu care se confrunta firma sa". Firma pe care o cionducea se afla în pragul falimentului deoarece clienţii nu mai plăteau la timp şi bărbatul nu avea de unde să obţină finanţare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: criza economica
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close