Antena 3 CNN Externe S-a uitat în telefonul tatălui său și nu i-a venit să creadă. Apoi a postat întreaga conversație pe internet

S-a uitat în telefonul tatălui său și nu i-a venit să creadă. Apoi a postat întreaga conversație pe internet

S-a uitat în telefonul tatălui său și nu i-a venit să creadă. Apoi a postat întreaga conversație pe internet
Sursa foto: Foto: imgur.com
11 Ian 2016   •   10:10

Un tânăr a făcut o descoperire șocantă și a ținut să împărtășească cu prietenii lui de pe internet întreaga întâmplare. El a găsit în telefonul tatălui său mai multe mesaje compromițătoare care dovedeau relația indecentă pe care părintele lui o avea chiar cu iubita lui.

Tânărul a postat pe internet capturi foto ale conversației indecente dintre tatăl lui și iubita sa. Fata îi trimisese tatălui său chiar și imagini cu ea goală.

„Tocmai am aflat că iubita mea face sex cu tatăl meu. Am găsit mesajele și pozele în telefonul lui, pe care l-a uitat acasă. Ce să fac?” a întrebat tânărul pe internet.

Dar tânărul nu s-a oprit aici. El a confruntat-o pe iubita lui și a întrebat-o, într-o conversație pe Facebook, de ce a ales să-l înșele chiar cu tatăl lui. Inițial, tânăra a negat relația, dar pusă în fața pozelor compromițătoare, nu a avut de ales și a recunoscut totul.

„A pus o presiune foarte mare pe mine. A fost o întâmplare nefericită. Nu a însemnat nimic pentru mine” a spus tânăra în conversația cu iubitul ei.

Vedeți aici întreaga conversație



×
Subiecte în articol: inselat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close