Antena 3 CNN Externe S-au BĂTUT pentru cadavre... la propriu. Imagini ŞOCANTE

S-au BĂTUT pentru cadavre... la propriu. Imagini ŞOCANTE

S-au BĂTUT pentru cadavre... la propriu. Imagini ŞOCANTE
26 Noi 2012   •   21:37

S-au petrecut scene încredibile în Italia, unde 6 muncitori români şi-au pierdut viaţa într-un accident. De faţă cu rudele şi prietenii victimelor, firmele de pompe funebre s-au bătut pe cadavre. Fiecare voia să pună mâna pe unul dintre românii morţi, pentru care taxele de repatriere valorau aproape 4 mii de euro.

Italienii s-au bătut pe trupurile fără viaţă ale românilor. În ochii lor, fiecare valora aproape patru mii de euro. Grăbiţi să ia cât mai multe cadavre, nu le-a păsat nici de respect, nici de durerea celorlaţi români care-i urmăreau îngroziţi.

Imaginile i-au surprins pe angajaţii a două firme concurente când îşi disputau trupul uneia dintre victime.


Tragedia românească a avut loc sâmbătă în Toscano, o mică localitate din provincia italiană Cosenza. La ora locală 17.00, două microbuze cu români au ieşit de la o fermă pe un drum care traversa o cale ferată.  Prima maşină a trecut. A doua a fost lovită în plin şi târâtă, aproape 600 de metri.

Echipele de salvare au avut nevoie de ore să scoată trupurile românilor din epava maşinii strivite de tren. Pe Marinela şi pe Mădălin, doi tineri din Botoşani, i-au găsit îmbrăţişaţi. În decembrie s-ar fi întors acasă, să meargă la starea civilă.

Fratele Marinelei a plecat în Italia să împlinească formalităţile pentru repatrierea celor două trupuri. Ceilalţi patru români, două femei şi doi bărbaţi vor fi aduşi în ţară de rude în zilele următoare.

×
Subiecte în articol: accident microbuz
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close