Antena 3 CNN Externe Sacoşele pe care apare Carla Bruni-Sarkozy vor fi arse

Sacoşele pe care apare Carla Bruni-Sarkozy vor fi arse

Sacoşele pe care apare Carla Bruni-Sarkozy vor fi arse
15 Dec 2008   •   18:44

Firma Pardon care a scos pe piaţă sacoşe imprimate cu o fotografie cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy, este nevoită să ardă toate plasele pe care apare soţia preşedintelui francez, anunţă Le Figaro. În cursul zilei de luni, au avut loc primele audieri în acest caz, după ce avocatul soţiei preşedintelui francez a depus o plângere împotriva firmei de îmbrăcăminte Pardon.
Gesche Le Fur, reprezentând cabinetul de avocatură Herzog, care apără interesele cuplului prezidenţial francez, a declarat;"Încă de la procesul intentat firmei Ryanair, se ştie că doamna Carla Bruni refuză ca cineva să se folosească de imaginea ei în scopuri comerciale".
Sacoşa pe care este imprimată poza Carlei Bruni a fost lansată la începutul lunii decembrie în insula Reunion. Aceasta urma să fie pusă în vânzare în Franţa metropolitană şi pe partea superioară, apare textul următor: "Bărbatul meu ar fi trebuit să mă cumpere de la Pardon". Preţul acesteia este de numai trei euro.
Peter Mertes, patronul firmei Pardon a menţionat că sacoşa a fost produsă în 10.000 de exemplare şi că a decis folosirea imaginii cu Carla Bruni pentru că este "o persoană cunoscută".
Firma Pardon este specializată în produse pret-a-porter. Firma are ca logo un mic diavol şi a mai stârnit controverse în momentul în care a scos pe piaţă un slip decorat cu chipul Fecioarei Maria.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close