Antena 3 CNN Externe Saloanele de înfrumusețare, luate cu asalt în Danemarca

Saloanele de înfrumusețare, luate cu asalt în Danemarca

Saloanele de înfrumusețare au fost redechise în Danemarca. Revistele glossy din zona de așteptare au fost interzise. Cererile de programări sunt atât de mari, încât mulți angajați lucrează peste program.

Saloanele de înfrumusețare, luate cu asalt în Danemarca
Sursa foto: Pixabay
21 Apr 2020   •   00:00

Danemarca a relaxat restricțiile luate în urma pandemiei, iar saloanele de înfrumusețare au fost printre primele locuri care și-au redeschis porțile. Danzeii au fost încântați de oportunitatea de a merge la tuns, iar angajații au deja programări pentru următoarele trei săptămâni.

Printre afacerile care s-au redeschis se numără și saloanele de tatuaje, clinicile stomatologice și cele de înfrumusețare. Fiecare dintre aceste businessuri are o listă de norme de igienă care trebuie urmată cu strictețe. 

Saloanele trebuie să dezinfecteze după fiecare client locul în care a stat persoana respectivă, dar și casa de marcat și mânerul ușii pe care acesta a intrat. Spațiile de așteptare au fost reamenjate pentru a păstra distanța socială iar revistele glossy au fost interzise. 

Angajații saloanelor din Danemarca au mărturisit că sunt fericiți pentru posibilitatea de a munci și au observat că majoritatea clienților sunt oameni tineri. Persoanele mai în vârstă nu au deocamdata curajul de a ieși din casă pentru o tunsoare. 

Săptămâna trecută, copii s-au întors la grădiniță și școlile și-au redeschis porțile pentru elevii din clasele I-IV, informează BBC.

×
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close