Antena 3 CNN Externe Săptămânalul Paris Match îi va plăti 16.000 de euro fostei candidate la preşedinţia Franţei, Segolene Royal

Săptămânalul Paris Match îi va plăti 16.000 de euro fostei candidate la preşedinţia Franţei, Segolene Royal

Săptămânalul Paris Match îi va plăti 16.000 de euro fostei candidate la preşedinţia Franţei, Segolene Royal
Sursa foto: Segolene Royal
20 Mar 2009   •   18:48

Cunoscutul săptămânal Paris Match va fi nevoit să plătească 16.000 de euro fostei candidate la preşedinţia Franţei, Segolene Royal. Justiţia franceză a luat această decizie după ce a revista a publicat fotografii cu aceasta alături de un bărbat, prezentat ca iubitul ei, anunţă Le Figaro.

Potrivit Paris Match, bărbatul care o însoţea pe Segolene Royal este editor de jocuri de societate şi are aproximativ 60 de ani.

Avocatul lui Royal susţine că pozele care au apărut în Paris-Match "degradează imaginea de lider politic" a clientei sale.

Cele trei fotografii în care apare Segolene Royal au fost publicate în luna februarie. Pozele o prezintă pe acesta în timp ce se plimba pe străzile din localitatea spaniolă Marbella ţinându-se de mână cu un bărbat.

Segolene Royal a fost căsătorită cu fostul lider al Partidului Socialist Francez, François Hollande, cu care are patru copii.

La puţin timp după alegerile prezidenţiale, în iunie 2007, Royal s-a despărţit de Hollande.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close