Antena 3 CNN Externe Senatorul italian Piergiorgio Stiffoni: Românii nu sunt demni să rămână în Europa

Senatorul italian Piergiorgio Stiffoni: Românii nu sunt demni să rămână în Europa

Senatorul italian Piergiorgio Stiffoni: Românii nu sunt demni să rămână în Europa
Sursa foto: Piergiorgio Stiffoni
05 Feb 2009   •   12:08

La o zi după ce doi români au fost arestaţi, în Napoli, pentru viol, un senator italian face declaraţii dure. "Românii nu sunt demni să rămână în Europa, iar specialitatea lor sunt violurile", susţine senatorul Piergiorgio Stiffoni.
"Etnia română, dacă este reprezentată de astfel de personaje specializate în violuri, nu este demnă să rămână într-o Europă unită", a mai spus senatorul, potrivit "Evenimentul Zilei". În plus, Stiffoni a spus despre români că sunt "cel mai rău tip de imigranţi".
Şi cum declaraţiile anterioare nu i se păruseră destul de aspre, senatorul a continuat: "Dacă un extraterestru ar veni pe Pământ şi m-ar întreba în ce sunt specializaţi românii, le-aş răspune: la viol. Deschiderea frontierelor spre est a fost cel mai mare dezastru pentru ţara noastră, pentru că a antrenat cel mai rău tip de imigranţi" .
Senatorul italiana făcut aceste declaraţii la puţin timp după ce doi români au încercat să violeze o italiancă, în oraşul Napoli. Bărbaţii de origine română au fost surprinşi de poliţişti în timp reţineau cu forţa o femeie de 45 de ani şi încercau să o violeze.
Pe 22 ianuarie, un grup de români a violat o tânără italiancă. Incidentul a avut loc în suburbia romană Guidonia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care ar putea pierde bani la salariu, de la 1 iulie 2024
x close