Antena 3 CNN Externe Și-a cumpărat un Mercedes de 40.000 de euro cu scaune din piele. Surpriza uriașă pe care o a avut-o bărbatul când s-a așezat la volan

Și-a cumpărat un Mercedes de 40.000 de euro cu scaune din piele. Surpriza uriașă pe care o a avut-o bărbatul când s-a așezat la volan

 Și-a cumpărat un Mercedes de 40.000 de euro cu scaune din piele. Surpriza uriașă pe care o a avut-o bărbatul când s-a așezat la volan
19 Mar 2018   •   19:09

Un șofer a avut parte de surpriza vieții atunci când s-a așezat la volanul mașinii sale pe care tocmai plătise o grămadă de bani.

Bărbatul a descoperit că scaunele "din piele" din Mercedes-ul său scump sunt parțial false.

După ce a devenit suspicios cu privire la calitatea tapițeriei scaunelor sale, omul de afaceri a trimis mostre pentru a fi testate într-un laborator.

Rezultatele au arătat că, în timp ce o probă din mijlocul scaunului era din piele autentică "bovină", cealaltă, din partea laterală a scaunului, era poliuretan, susținută de straturi de țesătură textilă și "interlining", scrie Daily Mail.

Șoferul a cumpărat un Mercedes E-Class SE de aproape 40.000 de euro de la un dealer local din Newcastle, Marea Britanie.

Broșura arată că are scaune din piele ca standard, dar nu dezvăluia că materialul este parțial fals. În urma testelor de laborator efectuate de către Centrul de Tehnologii Piele din Northampton, omul de afaceri a beneficiat de o rambursare completă și a cumpărat un Audi A7 - cu scaune din piele reală.

×
Subiecte în articol: Mercedes
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close