Antena 3 CNN Externe Soţia lui Josef Fritzl ar putea fi acuzată de complicitate

Soţia lui Josef Fritzl ar putea fi acuzată de complicitate

Soţia lui Josef Fritzl ar putea fi acuzată de complicitate
Sursa foto: Rosemarie Fritzl
27 Mar 2009   •   18:53

Avocatul german Klaus Groth a întocmit un dosar împotriva complicilor lui Josef Fritzl şi a acelora care erau la curent cu faptele sale. Groth susţine că este foarte probabil ca soţia lui Fritzl, Rosemarie, să fi fost la curent cu sechestrarea fiicei lor. Avocatul consideră că este imposibil ca Fritzl să fi putut păstra secretul faţă de membrii familiei.

?Orice nevastă, orice menajeră, orice copil curios descoperă uneori o intrare secretă, întâmplător sau cu intenţie. De asemenea, să ascunzi oameni într-un subsol nu este un lucru care poate fi ţinut secret cu uşurinţă?, spune avocatul. În plus el a menţionat că Fritzl a fost o dată în vacanţă în Tailanda şi subliniază faptul că este imposibil ca nimeni să nu fi ştiut de oamenii ţinuţi captivi în subsol. El este de părere că cineva i-a aprovizionat cu mâncare, informează javno.com.

Pe baza acestor argumente, avocatul german a înaintat autorităţilor austriece o solicitare de deschidere a unei noi anchete.

Josef Fritzl şi-a sechestrat fiica vreme de 24 de ani într-o ?locuinţă? amenajată la subsolul casei sale şi a avut şapte copii cu ea. În urma procesului el a fost condamnat pe viaţă. El îşi va petrece restul zilelor într-un spital de psihiatrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close