Antena 3 CNN Externe Cinci români au murit LIVE pe Facebook, într-un cumplit accident produs după o urmărire în trafic pe străzile din Strasbourg

Cinci români au murit LIVE pe Facebook, într-un cumplit accident produs după o urmărire în trafic pe străzile din Strasbourg

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile de lux prin centrul Strasbourg-ului, lăsând în urmă cinci morți și patru răniți.

Cinci români au murit LIVE pe Facebook, într-un cumplit accident produs după o urmărire în trafic pe străzile din Strasbourg
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2023   •   17:15

Urmărirea ca-n filme s-a încheiat cu un accident dramatic între cele două vehicule, luni, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. 

La fața locului s-au deplasat 26 de echipaje de salvare și pompieri, scrie voceatimisului.ro care citează presa franceză.

Până să ajungă personalul de prim-ajutor, două femei şi-au pierdut viaţa. O a treia victimă, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a murit puțin mai târziu.

Publicată de Saban Stancu pe Luni, 27 martie 2023

Bilanțul a fost unul tragic: trei persoane au murit, iar alte şase au fost grav rănite

Accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cele două familii de romi din Timișoara, una cu domiciliul în orașul francez, au avut un conflict început în plină stradă. Totul a culminat cu o urmărire ca-n filme pe străzile din Strasbourg, relatează presa franceză.

Din cauza vitezei, au murit trei oameni. Banari Cârpaci, soția și sora acesteia. Ulterior, la spital au mai murit alte două victime.

Cele două familii de romi se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați.

×
Subiecte în articol: romi accident Strasbourg
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close